Home / archiefcentraal / gratis workshop voor mensen met bouwplannen

gratis workshop voor mensen met bouwplannen

Marten: “Ik merk dat mensen met bouwplannen vaak kiezen voor standaard oplossingen, omdat ze denken dat iets ‘nou eenmaal zo hoort.’ Dat is natuurlijk onzin. De trap hoeft niet per se naast de wc te zitten, om maar eens iets te noemen. Mensen denken al snel dat ‘anders’ ook per se duurder is, maar dat is een misverstand.”

Ontwerpen draait bij Marten niet om de buitenkant. “Natuurlijk wil iedereen uiteindelijk in een mooi huis wonen, maar woonplezier is nog veel belangrijker. Het gaat erom dat je een fijn huis hebt, dat past bij je leven. En omdat ‘fijn’ voor iedereen iets anders betekent, is het hoogst onverstandig om een standaard woning uit te kiezen uit een catalogus. Veel mensen willen bijvoorbeeld werk maken van duurzaamheid. ‘Ik wil niet naar het huisnummer kijken om mijn huis te herkennen,’ zei een opdrachtgever laatst. Dat vind ik een mooie uitgangspositie,” aldus Marten.

De workshop woondromen begint zaterdag 1 apil om 10.00 uur. In een interactief deel stimuleert Marten de deelnemers om buiten de kaders te denken en te komen tot mooie woondromen. Na de middag neemt hij de deelnemers in een touringcar mee langs een aantal van zijn ontwerpen in de regio Salland. Ook wordt er een bezoek gebracht aan het Duurzaamheid Centrum in Broekland. De droomdag is rond 14.00 uur afgelopen. Deelname is gratis.

Inschrijven kan vanaf nu op www.droomdagsalland.nl.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.