gratis workshop jij en social media in raalte

In deze praktische workshop leren deelnemers onder andere hoe je een LinkedIn profiel maakt, hoe je dit kunt gebruiken en wat de gevaren zijn van social media. De workshop vindt plaats bij Op1 (Passage 1a in Raalte, boven de Bibliotheek).  Melden kan in de bibliotheek. Deelname is gratis en voor iedereen die zijn/haar kansen op een baan wil vergroten. Aanmelden is niet nodig.

Serie workshops
‘Social media’ is de tweede workshop in de serie van vijf, allemaal gericht om werkzoekenden praktisch en persoonlijk op weg te helpen naar (ander) werk. Elke woensdagavond in  maart is er een workshop met een ander thema. Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl uit Raalte legt uit. ‘Wij merken dat veel mensen behoefte hebben aan praktische tips om hun kansen op een baan te verbeteren. Daarom gaan we in workshops vooral aan de slag. Als uitzendbureau weten wij waar organisaties op letten. We helpen mensen graag met deze informatie. Gratis en zonder verdere verplichtingen.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.