gratis workshop hoe valt jouw cv op in raalte

‘Hoe valt jouw CV op?’ is het begin van een serie van vijf workshops, allemaal met als doel werkzoekenden praktisch en persoonlijk op weg te helpen naar (ander) werk. Elke woensdagavond vanaf 1 maart is er een workshop met een ander thema. Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl uit Raalte legt uit: “Wij merken dat veel mensen behoefte hebben aan praktische tips om hun kansen op een baan te verbeteren. Daarom gaan we in workshops vooral aan de slag. Als uitzendbureau weten wij waar organisaties op letten. We helpen mensen graag met deze informatie. Gratis en zonder verdere verplichtingen.”

De samenwerking met Eriswerk.nl is voor de Bibliotheek een mooie aanvulling op hun aanbod. Programmamanager Jeny Flim legt uit: “De Bibliotheek is meer dan die plek waar je boeken kunt lenen. Je kunt er werken aan alle noodzakelijke vaardigheden die je nodig hebt om mee te doen in de samenleving. Zo hebben we het Taalpunt in huis, maar ook verschillende cursussen digitale vaardigheden en maandelijkse netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden onder de noemer ‘Walk&Talk’. De praktische workshops van eriswerk.nl sluiten daar naadloos bij aan.”

Deelname aan de workshop is gratis en voor iedereen die zijn/haar kansen op een baan wil vergroten. Aanmelden is niet nodig. Neem wel je CV mee, zodat je deze meteen waar nodig kunt aanpassen. Kijk voor meer informatie op staging2.bibliotheeksalland.nl of staging2.eriswerk.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.