Home / archiefcentraal / gemeenteraad op bezoek in heeten

gemeenteraad op bezoek in heeten

De inwoners van Heeten krijgen de gelegenheid om hun onderwerpen in pitches te presenteren. Jong en oud is welkom. De bijeenkomst begint om 20.00 uur met een welkom door de burgervader. Daarna kunnen de inwoners tot 21.30 uur in presentaties van twee minuten hun onderwerp voor het voetlicht brengen.

Aansluitend wordt er van gedachten gewisseld. Van 21.30 tot 22.00 uur worden de verzamelde onderwerpen door de aanwezigen van prioriteit voorzien, waarna de voorzitter informatie verstrekt over het verdere verloop van het proces. Om 22.00 uur is het officiële programma afgelopen.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.