frans hals kwartet in nicolaaskerk wesepe

Het Frans Hals kwartet bestaat uit vier jonge musici. De naam van de groep verwijst naar de vrolijkheid en kleurrijkheid van de schilderijen van Frans Hals. Met twee violen (Elise Besemer en Gioia Kuipers), een cello (Kalle de Bie) en een altviool (Robin van Gemeren) brengt het kwartet werken ten gehore van Beethoven, Sjostakovitsj en de Nederlandse componist Bosmans. De musici geven steeds een korte toelichting op de stukken.

Aanvang is om 15.00 uur (deuren open vanaf 14.30 uur). Kaarten à 15 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.