Home / archiefcentraal / flexible in raalte zet in op lokale groei

flexible in raalte zet in op lokale groei

Rick is zelf geboren op de Veluwe en maakte daar deel uit van een echte ondernemersfamilie. Na enkele jaren te hebben gewerkt in telecom- en infrasector is hij vanaf de start van Flexible+ in 2013 betrokken bij het uitzendbureau. Sinds het najaar van 2015 is hij de eigenaar.

Het bedrijf is landelijk actief, maar wil zich nu ook verder gaan positioneren in de Sallandse markt. “We willen ons netwerk hier verder uitbouwen”, vertelt Spijkerboer. “In uiteenlopende sectoren – zoals de bouw, transport, techniek schoonmaaksector en seizoensgebonden horecawerk – kunnen we veel betekenen, zowel voor werkzoekenden als werkgevers.” Dat doet Flexible+ ook nog eens met een echt Sallands team. Rick wordt namelijk bijgestaan door Lynn van der Sluis uit Wijhe en Frank Lenferink uit Heino.

Opleiding

Maar naast de link tussen werkgever en –nemer, onderscheidt Flexible+ zich door het organiseren van opleidingen, de mogelijkheid tot het meeleveren van gereedschappen en de adviserende rol op het gebied van personeelsbeleid, uitzenden en detacheren.

“We faciliteren opleidingstrajecten voor uiteenlopende branches. Zo kan iemand die geen technische opleiding heeft afgerond maar bijvoorbeeld hobbymatig wel erg kundig is geworden, via onze hulp alsnog aan de functie-eisen gaan voldoen.”

Flexible+ is uiteraard altijd op zoek naar nieuwe werkzoekenden en werkgevers om zo mooie verbindingen tot stand te brengen. Ben je nieuwsgierig? Neem dan even contact op via 088-3103199 of info@flexibleplus.nl

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.