drie aanmeldingen voor jeugdcompliment olst wijhe

Wethouder Marcel Blind: “Ik vind het mooi dat we al drie aanmeldingen hebben ontvangen. Het geeft aan dat jongeren mooie dingen doen in onze gemeente en dat willen we zichtbaar maken. De ene is bijvoorbeeld al langere tijd actief als vrijwilliger bij een vereniging en twee anderen hebben inzamelacties georganiseerd voor goede doelen. Ik hoop dat nog meer kinderen en jongeren worden aangemeld.”

Er kunnen nog kandidaten worden voorgedragen tot woensdag 15 februari. Aanmelden kan via staging2.olst-wijhe.nl/jeugdcompliment.

Welke jongeren komen in aanmerking?
Jongeren tot 18 jaar die zich al langere tijd belangeloos hebben ingezet voor anderen. Of die een bijzondere eenmalige prestatie met maatschappelijke betekenis hebben geleverd. Daarbij kan gedacht worden aan jongeren die zich inzetten voor een vereniging, kinderen die de buurt schoon houden, jongeren die de zorg voor familie op zich nemen (mantelzorg), kinderen die een inzamelingsactie voor het goede doel hebben georganiseerd of een heldendaad hebben verricht. De inzet moet zijn gedaan voor of in de gemeenschap van Olst-Wijhe.

Een jury van kinderen en jongeren buigt zich over de nominaties. Het jeugdcompliment wordt uitgereikt op woensdag 1 maart, de Nationale Complimentendag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.