dll vult zich weer met smokings voor sallandsche heerenzitting

Evenals vorig jaar zullen vele ondernemers uit de regio te gast zijn met vrienden of zakenrelaties, maar ook ondernemersverenigingen, vriendengroepen of verenigingen.

Vanaf 10.30 staat er een welkomstdrankje klaar voor de heren en om 11.00 uur precies start het programma, dat tot 9 april strikt geheim blijft. En klein tipje van de sluier; er is een prachtige presentatrice gestrikt welke deze dag de uw gastvrouw is. Zij leidt een programma van muziek en show afgewisseld met een interessante spreker. Ook de afsluiter van de Sallandsche Heerenzitting 2017 is een knaller kunnen we al verklappen.

Het programma duurt tot 15.30 en vanaf dan zal de afterparty starten. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Eelco Koenjer en Arjan Bekedam.

Kaarten voor de Sallandsche Heerenzitting zijn online te bestellen via http://sallandscheheerenzitting.nl. Hier vindt u ook alle info. Per mail bestellen kan ook via eelco@sallandscheheerenzitting.nl of info@deleerenlampe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.