cursus omgaan met digitale overheid in bieb raalte

U leert hoe u handige informatie kunt vinden en hoe u iets moet aanvragen, bijvoorbeeld bij de gemeente. Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over u weet, zoals de opbouw van uw AOW. De overheid vraagt steeds vaker naar uw DigiD: uw digitale sleutel voor de overheid. In de cursus leert u hoe u DigiD kunt aanvragen en hoe u DigiD kunt gebruiken.

Cursusinformatie

De cursus duurt vier dagdelen. U maakt onder begeleiding en in een kleine groep van deelnemers gebruik van computers van de Bibliotheek Salland in de vestiging Raalte. De cursus is voor inwoners van Salland die al wel een beetje met internet kunnen omgaan.  Deelname is gratis, maar wees er wel snel bij, want ‘vol is vol’. Wel vragen we u een bijdrage van € 15,00 voor het bijbehorende cursusboek en de koffie.

Data:           donderdagochtend 16, 23 februari en 2 en 9 maart. 
Tijd:             09.30-11.45
Plaats:          de Bibliotheek, Passage 6,  Raalte

Aanmelden: telefonisch bij de Bibliotheek 0572-36 36 37 of via e-mail bij digisterker@bibliotheeksalland.nl  o.v.v Digisterker

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.