Home / archiefcentraal / college brengt bezoek aan boerhaar

college brengt bezoek aan boerhaar

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: de speelvoorzieningen op de Bra, de positie van de school, de ‘tuin’ van de Bra en wat de inwoners verwachten van hun plaatselijk belang. Tijdens het kernenbezoek van 2 november 2016 is ook gesproken over deze onderwerpen. Op 15 februari wordt een vervolg gegeven aan deze discussie. Natuurlijk is er voor inwoners gelegenheid vragen te stellen aan het college over andere onderwerpen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.