code geel noodweer raast over salland

Vanaf vanmiddag komen er in het gehele land zware windstoten van 75-100 km/uur voor. In het westen en boven het IJsselmeer is er later in de middag en in de avond kans op zeer zware windstoten van 100 tot 120 km/uur.

De ANWB waarschuwt dat weggebruikers rekening moeten houden met een zware storm, die voor nogal wat hinder kan zorgen. Er wordt afgeraden om in de middag met aanhangwagens of lege vrachtwagencombinaties de weg op te gaan. ANWB verkeersinformatie verwacht een zware spits.

De NS laat in het hele land minder treinen rijden. Op de meeste trajecten rijden de treinen donderdag elk half uur in plaats van elk kwartier. Houd rekening met langere reistijden, drukte in de trein en extra overstappen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.