cda en pvda olst wijhe organiseren een inloop over de verkeersproblematiek in olst

Bedoeling is niet om tijdens de inloop een politieke discussie te voeren maar vooral ruim baan te geven aan de mening van de inwoners. Beide fracties hopen dat er nog in deze raadsperiode spijkers met koppen over het verkeer in Olst worden geslagen. Dat is immers beloofd. Onderzoek wijst uit dat de verkeersdruk in het centrum van Olst  te hoog is. Dit mede door de aanwezigheid van het vrachtverkeer. Het feit dat er in Olst maar één spoorwegovergang is een doorn in het oog van de hulpdiensten. Kortom er moet wat gebeuren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.