carnavalskleding goed voor een tweede leven

De organiserende Snoezepoezen gooiden hun charme in de strijd en timmerden de afgelopen weken aardig aan de weg om hun kledingmarkt te promoten. De grote zaal van de Leeren Lampe is nu al goed bezet door zowel handelaren als particulieren. Ook voor de laatste plaatsen kan je nog aanmelden via carnavalsmarkt.raalte@hotmail.com. Vermeld naam, adres, telefoonnummer en het aantal kramen. Vol = Vol.

Ben jij op zoek naar kleurrijke carnavaleske kleding, geinige hoedjes, absurde accessoires of kitscherige sieraden? Allerhande nieuwe en tweedehands goederen kunnen worden ingebracht. Zo kunnen oud deelnemers aan de optochten wellicht op die manier van hun ‘voorraad’ afkomen. Niet geschoten… Verder is er voor jong en oud voldoende te doen:

– Modeshows Carnavalsland (2x);
– Stöppelkater activiteiten op moodboards;
– Glittertattoos voor de kids;
– Springkussen;
– Clown Knapie;
– Schminken;
– DJ Yannik.

Natuurlijk is de bar open! De organisatie zorgt voor een gezellig sfeertje. Neem je de feestneus mee? De toegang is gratis en daarbij krijg je de gezelligheid op de koop toe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.