carnavalsgekte bij de zwabberaars

Bij de leden van de Zwabberaars begint de carnavalskoorts al weer behoorlijk op te lopen. Onder leiding van Prins Robbie de 1e zal het ook dit jaar weer één groot feest worden in residentie de Zwabberdelle, de thuisbasis van Carnavalsvereniging de Zwabberaars.

Carnaval 2017 start dit jaar officieel op vrijdagmiddag 24 februari met de sleuteluitreiking op het gemeentehuis in Raalte. Daarna is ‘s avonds de aftrap met ‘’kleintje carnaval’’ bij Bar en Brasserie Zwakenberg aan de Schoolstraat in Raalte.

Eigenlijk is de de naam “kleintje carnaval” op de vrijdag niet geheel op zijn plaats als we kijken naar het programma op de vrijdag voor het aankomende carnaval. De Zwabberaars pakken op deze eerste echte carnavalsavond namelijk direct groots uit met 4 Nederlandstalige artiesten. Jordy van Vilsteren, Ferry de Lits, Tinus Hoekstra en Jaman zullen namelijk acte de présence geven op deze avond.

Een ieder die carnaval goed wil starten, mag deze avond dus absoluut niet missen. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,- euro in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa.

Het programma op de zaterdagavond is bomvol en zoals altijd op de zaterdag om van te watertanden. Er zullen Nederlandstalige topartiesten zijn om er een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken. Wat dacht je van Bouke, de Volendamse Tamara Tol en als klap op de vuurpijl Wesley Klein. Ook zijn ‘vrienden van de Zwabberaars’ Raymond Smit en Gerrit Haverman aanwezig om er één groot feest van te maken in de Zwabberdelle op de altijd druk bezochte zaterdagavond.

Om er zeker van te zijn dat jij hierbij bent, koop dan nu nog je kaarten voor € 10,- in de voorverkoop bij Bar en Brasserie Zwakenberg of leden van de Zwabberaars. Mochten er nog kaarten over zijn dan zullen deze laatste kaarten aan de kassa worden verkocht voor € 15,- euro. Zaal is open op zaterdagavond open vanaf 19.00 uur, het programma zal om 20.00 uur aanvangen.

Op de zaterdagavond zal er tevens weer de uitreiking zijn van ‘de zwabber’ van het jaar en is er voor de best verklede carnavalsvierder een leuke attentie.

Voor de zondagmiddag is het de Zwabberaars gelukt om DE feestzanger van dit moment te strikken. Niemand minder dan Pascal Redeker komt na afloop van de Sallands optocht de Zwabberdelle op z’n kop zetten. Pascal Redeker timmert al een aantal jaar flink aan de weg, met als resultaat dat hij zich 1 van de meest geboekte artiesten mag noemen, Pascal zingt van Hazes tot house en is een van de vaste huiszangers van Café Bolle Jan in Amsterdam.

Op de zondag is de huiszanger van de Zwabberaars Jordy van Vilsteren vanzelfsprekend ook van de partij en zal ook Joey Kramer een optreden verzorgen.

Op maandag zullen de Zwabberaars onder leiding van Prins Robbie 1e en samen met de oud-prinsen, raad van elf en hun gevolg gaan dweilen in de verschillende kroegen in Raalte. Jordy van Vilsteren zal er met diverse optredens een mooi feestje van gaan maken in de verschillende kroegen.

Via Facebook kun je het complete programma van de carnavalsvereniging met alle informatie vinden, ook vind je hier aanvullende informatie en de foto’s van de verschillende carnavalsavonden. De Zwabberaars zijn tevens ook te volgen via Twitter: @zwabberaars en op Instagram: Zwabberaars

Verkorte programma de Zwabberaars:
Vrijdag 24 Februari:
Aanvang 20.00 uur – de Zwabberdelle (Zwakenberg): Kleintje carnaval met medewerking van Jaman, Jordy van Vilsteren, Ferry de Lits en Tinus Hoekstra.
– De entree is € 10,- euro in de voorverkoop en € 15,- euro aan de kassa.

Zaterdag 25 Februari:
Aanvang 20.00 uur – de Zwabberdelle (Zwakenberg): Het grote carnavalsspektakel met Bouke, Raymond Smit, Tamara Tol, Gerrit Haverman & Wesley Klein.
– De entree is € 10,- euro in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa

Zondag 26 Februari:
Aanvang 13.00 uur – Grote Sallandse Optocht met aansluitend carnaval bij Zwakenberg met Pascal Redeker, Jordy van Vilsteren en Joey Kramer. (Gratis entree)

Maandag 27 Februari:
Aanvang 13.00 uur – Dweilen in het centrum van Raalte met Prins Robbie de 1e, oud-prinsen & raad van elf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.