brett steken

Het tweede syndroom liep ik daarna volledig onverwacht op. Naar huis wandelend werd ik door een troep wilde moeders een dampende horecagelegenheid in gesleurd om te hossen op de deunen van een serie infantiele carnavalsplaten. Nooit wist ik dat deinende rondingen zo bedreigend kunnen zijn. De uitgang was een duister gat maar uiteindelijk lukte het me om de heldere buitenlucht te bereiken. Terwijl ik met mijn  handen op mijn knieën stond uit te hijgen vroeg een als Mexicaan verkleed kereltje: ‘Gaat het wel goed met u, mijnheer?’

‘Opzouten’, beet ik hem toe.

Dat er elf mannen voor de deur staan, met steken op hun hoofd. Die dan zeggen: ‘Jij bent de nieuwe prins Brett de Eerste.’ Daar lig ik nou wakker van.

staging2.brettsnap.nl

brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.