bonte stoppers gala met drie topartiesten

De avond begint om 19.00 uur met een carnavalsviering in de RK kerk. Het betreft een oecumenische viering, waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd. Vanaf de RK-kerk hoeft dan slechts de Canadastraat te worden overgestoken om bij Ne9eN, voorheen Oortwijn, naar binnen te lopen. Rond de klok van 20.30 uur zal dan een gelikt programma worden geboden.

De Sökkestoppers zelf presenteren hun talentvolle dansgroepen en de Stopnoald’n maken de nieuwe Meesterburger bekend. Wie wordt de opvolger van Peter Vervloet? Vervolgens trekt een scala aan lokale en regionale artiesten voorbij. De brandende vraag is of de 3B’s in hun strakke outfits weer gaan optreden. De derde topartiest van het gala is DJ Hitch. De DJ die in het dagelijks leven Hidde van Luinen heet, woont in Lemele en heeft zijn sporen al verdiend in Zaal Dijk en draait al vele jaren tijdens het carnaval in Lemelerveld. Hij brengt tussen de optredens van Robert Pater en Marco Ten Kate het publiek in de opperste stemming en zal in de laatste set pas echt los gaan, waardoor iedereen in de residentie uit zijn dak kan gaan. Verkleding is niet nodig. Aanwezigheid is alleen maar verreist. Gewoon komen en de start van carnaval onder leiding van Prins Johnny I meemaken. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.