bingoavond van roparun team run2day zwolle

De bingo wordt gehouden in wijkcentrum de Vlasakkers in de Indische Buurt in Zwolle. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en kunnen de bingokaarten (à tien euro) gekocht worden. De bingo begint om 19.30 uur. De deelnemers kunnen de hele avond spelen op één boekje van vijftien bingorondes; per ronde zijn drie prijzen te winnen.

Het prijzenpakket bestaat onder andere uit een dagje sauna, een live cooking-arrangement en een tas vol boodschappen. De avond wordt afgesloten met een extra ronde met grotere prijzen. Een kaartje hiervoor kost vijf euro. Voor alle deelnemers staat een goodiebag klaar. Er is plek voor maximaal tachtig deelnemers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.