bijna half miljoen voor parochie heilig kruis

In alle geloofsgemeenschappen van de parochie zijn de toezeggingen van de parochianen voor hun bijdrage aan de Actie Kerkbalans geteld. “Dit mooie resultaat kon bereikt worden dankzij de inspanning van vele vrijwilligers binnen de parochie”, aldus het bestuur.

Vrijwilligers stelden brieven en folders samen, printten en plakten adresstickers, deden formulieren in enveloppes en brachten deze rond. Vervolgens werden de reactieformulieren weer opgehaald, gesorteerd en de toegezegde bedragen geteld. Kortom: heel veel mensen zijn er flink mee in de weer geweest.

Het bestuur bedankt hen, maar ook iedereen die voor 2017 een bijdrage heeft toegezegd, waaronder veel toezeggingen voor een periode van vijf jaren zodat de jaarlijkse bijdrage fiscaal volledig aftrekbaar is.

Belangrijke inkomsten
“De opbrengst van de Actie Kerkbalans vormt het leeuwendeel van de inkomsten van de parochie waaruit alle kosten betaald moeten worden”, benadrukt het bestuur.

De parochie Heilig Kruis heeft locaties in Raalte (2), Broekland, Haarle, Heeten, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Holten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.