bestuur hv kwiek stapt per direct op

De bestuursleden Schulten (voorzitter), Bruggeman, Nijland, Freriks en Van der Woude hebben dat laten weten in een brief die vandaag naar alle leden en sponsoren is verzonden.

“Wij zijn tot de conclusie gekomen dat er voor ons aantreden zaken zijn ondernomen waar wij niet achter kunnen staan en ook geen verantwoordelijkheid voor kunnen nemen”, schrijft het aftredend bestuur dat eind vorig jaar aantrad. Het bestuur bestond sinds de voorzitterswissel eind 2016 uit zeven mensen. De vijf nieuwe leden stapten op. Kort daarop gooiden ook de twee bestuurdsleden die overgebleven waren uit het oude bestuur het bijltje er bij neer.

Om welke zaken het precies gaat, zeggen de bestuurders niet. Zowel de nieuwe voorzitter Roy Schulten als de oude voorzitter Wim Kieftenbeld doen er het zwijgen toe. Maar dat het om administratieve en financiële zaken gaat blijkt uit de brief als de afgetreden bestuurders zeggen dat ze op dat vlak vragen hadden betreffende de overdracht van het oude bestuur.

HV Kwiek speelt met haar eerste damesteam in de Nederlandse hoofdklasse, waar ze als laatste in de ranglijst staat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.