bert weteringe nieuwe voorzitter van trr

Jordi Kamphuis is nu officieel bestuurslid en heeft de ledenadministratie overgenomen van ex-penningmeester Ton Schurink. Weteringe kon direct aan de slag. Hij bedankte Henriette Veldmaat voor de door haar geleverde inspanningen als bestuurslid en als voorzitter van de activiteitencommissie. Dick Assink werd ook letterlijk in de bloemetjes gezet als dank voor zijn 3,5 jaar als voorzitter. Bovendien werd hij benoemd tot lid van verdienste van TRR.

Rita Brink, vele jaren in bestuurlijke zin het gezicht van de jeugdcommissie en de laatste jaren ook nog eens actief in de technische commissie, werd eveneens in de bloemetjes gezet. Ook zij werd benoemd tot erelid van de Vereniging.

De ex-bestuursleden hebben aangegeven zich blijvend, zij het op ad hoc basis, in te zetten voor hun vereniging. Het nieuwe bestuur is nog op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.