av salland organiseert loopclinic voor beginners

En dat is niet zo verwonderlijk, want samen met andere beginnende lopers in een groep trainen is de manier om over de drempel heen te komen en nu echt te beginnen. De lopers worden begeleid door enthousiaste trainers. Binnen twaalf weken weet je hoe leuk het is om samen te lopen. Het bewijs daarvoor: meer dan 75% gaat na de clinic door met lopen in een loopgroep, bij een vereniging of individueel.

Vanaf zaterdag 18 februari kun je starten met de loopclinic. Bij deze clinic kun je twee keer in de week trainen, op woensdag en zaterdag tot en met 6 mei. Deze clinic vindt plaats op het sportveld van AV Salland aan de Hammerweg 8f, het sportpark Ramele in Raalte. Gedurende de cursus zal naast het lopen veel aandacht worden besteed aan loopschoeisel, kleding, etc. Mocht je last hebben van een blessure dan adviseren wij eerst een fysiotherapeut de raadplegen. De heer Wentink/v.d. Ros van Fysiotherapie Salland staan ter beschikking hiervoor.

Training
Op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdagmorgen van 09.30 tot 11.00 uur wordt er training gegeven op het sportveld en bij de vijvers van Drostenkamp. De clinic bereidt jou voor op het kunnen lopen van de vijf kilometer. De eerste mogelijk is die op vrijdag 12 mei 2017 (Vital Centre 10 Mijl van Raalte).

Op woensdag 8 februari is er een informatie/kennismakingsbijeenkomst gepland. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om vragen te stellen, meer informatie op te halen en om al vast kennis te maken met de andere lopers. De informatieavond wordt gehouden in het clubhuis van AV Salland aan de Hammerweg 8f in Raalte.

Clinic
Halverwege wordt tijdens de clinic specifiek aandacht geschonken aan het hardlopen met een hartslagmeter. Voor elke deelnemer is dan een hartslagmeter beschikbaar om te oefenen.

Je kunt je nu inschrijven. Er is plaats voor maximaal 25 lopers en vol=vol. De kosten van de clinic bedragen €55,00 per persoon, dit is inclusief de clinic ’trainen met een hartslagmeter’. Kijk voor inschrijven en meer informatie op staging2.avsalland.nl of neem contact op met Harry Haarman met 06-13858049.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.