auto palace raalte viert feest met gespot door gert pot

Gert Pot is sinds begin dit jaar bedrijfsleider van de vestiging aan de Aakstraat, maar daarnaast ook een bekende uit de lokale autowereld.  Auto Palace is sinds 1950 een gerenommeerd, degelijk familiebedrijf met inmiddels 11 vestigingen. In totaal is er een ruime keuze uit meer dan 500 occasions en er is budget service mogelijk voor alle merken.

Gert spot de komende actiemaanden elke week een auto en zet deze op de foto. Deze foto verschijnt dan in deze krant.  Is deze auto van u, dan wint u een overheerlijke slagroomtaart van Bakkerij van der Most. En de taart kunt u door,  na even te bellen met Gert Pot (088 0035565) natuurlijk ophalen bij Auto Palace Raalte. Hou de komende tijd deze krant dus goed in de gaten, want misschien bent u straks wel de gelukkige!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.