Home / archiefcentraal / auto palace raalte viert feest met gespot door gert pot

auto palace raalte viert feest met gespot door gert pot

Gert Pot is sinds begin dit jaar bedrijfsleider van de vestiging aan de Aakstraat, maar daarnaast ook een bekende uit de lokale autowereld.  Auto Palace is sinds 1950 een gerenommeerd, degelijk familiebedrijf met inmiddels 11 vestigingen. In totaal is er een ruime keuze uit meer dan 500 occasions en er is budget service mogelijk voor alle merken.

Gert spot de komende actiemaanden elke week een auto en zet deze op de foto. Deze foto verschijnt dan in deze krant.  Is deze auto van u, dan wint u een overheerlijke slagroomtaart van Bakkerij van der Most. En de taart kunt u door,  na even te bellen met Gert Pot (088 0035565) natuurlijk ophalen bij Auto Palace Raalte. Hou de komende tijd deze krant dus goed in de gaten, want misschien bent u straks wel de gelukkige!

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.