Home / archiefcentraal / alzheimer cafe in lemelerveld

alzheimer cafe in lemelerveld

Het thema is ‘Dementie en humor’. Hoe kom en blijf je in contact met humor als hulpmiddel? Om 19.30 uur start het programma (inloop vanaf 19.00 uur.) De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Algemene informatie over dementie is aanwezig op de foldertafel. Voor meer informatie kan je terecht bij Lucia Wolters via 06-10346602 of lwolters@evenmens.nl.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.