al tien chauffeurs voor nieuwe buurtbus

De buurtbus is een bus voor acht personen die door Syntus beschikbaar wordt gesteld, die volgens een vaste route en dienstregeling rijdt en die gereden kan worden door mensen met een rijbewijs B. Bij het opstellen van het rooster wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van alle vrijwilligers. Je kunt dus zelf aangeven hoe vaak en wanneer je op de Buurtbus wil rijden.

De bus gaat vanaf het najaar rijden tussen Olst-Boskamp-Middel-Raalte, met een mogelijke uitbreiding met de buurtschappen Eikelhof en Elshof.

Er wordt gezocht naar chauffeurs, een coördinator en bestuursleden. Interesse, niet ouder dan 70 jaar en in het bezit van rijbewijs B? Neem dan contact op met Karin Köster via: info@indeweer.nl of bel: 06 36157855.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.