Home / archiefcentraal / al 750 leden voor lemelerveldalert

al 750 leden voor lemelerveldalert

De leden van de WhatsApp-groepen kunnen verdachte situaties  , na melding bij de politie, in de groepsapp zetten.  Deze berichten kunnen, indien nodig, gedeeld worden met de andere Lemelerveldse groepen of zelfs VechtdalAlert. Zo kunnen binnen een paar minuten heel veel inwoners van het Vechtdal bereikt worden. Aanmelding via www.sukerbiet.nl. Voor meer informatie mail naar: lemelerveldalert@gmail.com. Op de foto: de beheerders van de elf buurtpreventie WhatsApp-groepen.

 

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.