Home / archiefcentraal / activiteitenmiddag bij speeltuin blekkerhoek

activiteitenmiddag bij speeltuin blekkerhoek

De eerste keer staat een algemene kennisquiz op het programma. Veel onderwerpen komen hierbij aan bod, van muziek tot algemene nieuwsvragen. De volgende datums zijn 17 maart (Oudhollandse spelen), 21 april (bewegen op muziek) en 19 mei (gezelschapsspellen). Het programma start telkens om 12.00 uur en is rond 15.30 uur afgelopen.

De deelnamekosten (inclusief lunch en koffie/thee) bedragen 4 euro per persoon. Wel graag aanmelding vooraf. Mail daarvoor uiterlijk 14 februari een berichtje naar info@blekkerhoek.nl, met als onderwerp ‘activiteitenmiddag’ en vermeld naam, telefoonnummer en leeftijd. Je mag ook een briefje met dezelfde gegevens in de brievenbus van speeltuin Blekkerhoek (Ceintuurbaan 26c in Raalte) of Monumentstraat 20 in Raalte doen.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.