3koteboebo klaar voor nieuwe tour

3Koteboebo stond dit weekend meteen drie keer op de planken in het Raalter theater. Telkens voor een uitverkocht huis.

In november was er een try-out in Okkenbroek, naar aanleiding daarvan ging de voorstelling nog flink op de schop. “Nu hadden we hem goed, naar ons idee”, stelt Wilco Boksebeld, die samen met Mark te Boekhorst en Hans Kolkman 3Koteboebo vormt.

De heren zijn in elk geval dik tevreden over de voorstelling. Weer een avondvullend programma vol grappige en absurde onzin. Even nog evalueren en de puntjes op de i zetten en daarna volgt een flinke tour langs de regionale podia.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.