zwemmen als een zeemeermin bij zwembad tijenraan

Zeemeerminfeestje
Een aantal kinderen heeft een introductieles ‘Zeemeerminnen’ gehad in het zwembad. Ze waren erg enthousiast: ‘Dit is echt gaaf, je gaat echt als een zeemeermin door het water met de zeemeerminstaarten’. Zwembad Tijenraan organiseert daarom vanaf nu voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar Zeemeerminfeestjes. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Na het passen van de staarten krijgen de kinderen eerst een half uur les. Daarna mogen de kinderen zelf nog een uur ‘zeemeerminnen’ in het recreatiebad. Om mee te kunnen doen moeten de kinderen goed kunnen zwemmen, geadviseerd wordt diploma A, maar diploma B is beter.

Reserveren
Het zeemeerminfeestje kan gereserveerd worden op woensdagmiddag van 13.00-14.30 uur of 14.45-16.15 uur. Ook kan het gereserveerd worden op een zaterdag met discozwemmen, het feestje is dan van 15.30-17.00 uur met aansluitend discozwemmen. Na overleg is het eventueel mogelijk om op een andere dag of in de schoolvakanties een zeemeerminfeestje te reserveren.

Meer informatie
Meer informatie over ‘Zeemeerminnen’ bij zwembad Tijenraan is te vinden op de website van zwembad Tijernaan, staging2.sportbedrijfraalte.nl, of vraag naar de mogelijkheden bij de receptie via telefoon (0572) 760 600 of via e-mail info@sportbedrijfraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.