Home / archiefcentraal / zwemmen als een zeemeermin bij zwembad tijenraan

zwemmen als een zeemeermin bij zwembad tijenraan

Zeemeerminfeestje
Een aantal kinderen heeft een introductieles ‘Zeemeerminnen’ gehad in het zwembad. Ze waren erg enthousiast: ‘Dit is echt gaaf, je gaat echt als een zeemeermin door het water met de zeemeerminstaarten’. Zwembad Tijenraan organiseert daarom vanaf nu voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar Zeemeerminfeestjes. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Na het passen van de staarten krijgen de kinderen eerst een half uur les. Daarna mogen de kinderen zelf nog een uur ‘zeemeerminnen’ in het recreatiebad. Om mee te kunnen doen moeten de kinderen goed kunnen zwemmen, geadviseerd wordt diploma A, maar diploma B is beter.

Reserveren
Het zeemeerminfeestje kan gereserveerd worden op woensdagmiddag van 13.00-14.30 uur of 14.45-16.15 uur. Ook kan het gereserveerd worden op een zaterdag met discozwemmen, het feestje is dan van 15.30-17.00 uur met aansluitend discozwemmen. Na overleg is het eventueel mogelijk om op een andere dag of in de schoolvakanties een zeemeerminfeestje te reserveren.

Meer informatie
Meer informatie over ‘Zeemeerminnen’ bij zwembad Tijenraan is te vinden op de website van zwembad Tijernaan, www.sportbedrijfraalte.nl, of vraag naar de mogelijkheden bij de receptie via telefoon (0572) 760 600 of via e-mail info@sportbedrijfraalte.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.