zevental beloond met bijzonder pauluspenning

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werd onder het genot van een kopje koffie, thee en een borreltje een toost uitgebracht op het Paulusgeloofsgemeenschap. Er werd even teruggekeken op het voorbije jubileumjaar, maar ook vooruit op weg naar een nieuwe gemeenschap voor heel Raalte-dorp.

Bovendien hebben geheel verdiend voor hun inzet, vaak op meerdere vlakken, zeven vrijwilligers voorzien van de Pauluspenning. Het gaat om (op de foto van links naar rechts) Henk Gordijn, Roland de Groot, Herman Jonkman, Tiny Ypma, heer Gerard Bijvank, Marie José ter Heerdt en (niet op de foto) Hans Starink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.