zestien nieuwe namen voor dauwpop

Naast de eerder genoemde acts zijn ook Bazart, Warhaus, Dirtcaps, Moksi, The Partysquad, Paceshifters, Mental Theo, De Likt, Paul Sinha, Kevin en Donnie vastgelegd. Eerder werden onder andere al Doe Maar, Di-rect, Broederliefde en Kraantje Pappie aangekondigd. Dauwpop vindt plaats op Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei.

2017 lijkt het jaar van Chef’Special te gaan worden. Na een tour met 21 Pilots ligt naast Nederland nu ook de VS aan hun voeten. Met het aanstaande nieuwe album zal de band ongetwijfeld nog groter worden. VANT wordt door vele kenners getipt als een act die groot gaat worden. Deze Engelse band is momenteel vaak te horen op 3FM en wordt regelmatig vergeleken met Nirvana. Uit België komen Bazart en Warhaus. Bazart scoorde met ‘Goud’ de grootste Vlaamstalige hit ooit in het thuisland en de band is daar dan ook razend populair. Langzaam begint Nederland de band ook te ontdekken. Warhaus is het project van Balthazar zanger Maarten Devoldere. De muziek is donker en filmisch. Spinvis is na een lange tijd weer terug met nieuw werk en ook eindelijk weer eens te zien op een popfestival.

De Amerikaanse rockgiganten van Monster Magnet zijn al actief sinds de jaren ’80, maar hebben nog geen spat aan energie ingeboet. Verwacht een mix van stonerrock, stadionrock en psychedelica. Paceshifters timmert al jaren gestaag aan de weg. Het nieuwe album ‘Waiting To Derail’ belooft nog beter te worden dan de geroemde voorganger ‘Breach’.

Aan hiphop en dance is er ook dit jaar geen gebrek. Naast grote en gevestigde namen als Dirtcaps, The Partysquad, Moksi, Mental Theo en De Likt is er ook voor opkomend talent plek. Paul Sinha, Kevin, Donnie en Yung Internet zijn de hiphop beloftes voor 2017.

De komende periode zal de rest van de line-up bekendgemaakt gaan worden. Zie verder staging2.dauwpop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.