zaal dijk discotheek van het jaar 2016

De crew van jongerensite planetzone beoordeelde de discotheken op verschillende aspecten zoals: veiligheid, personeel, hygiëne, sfeer & gezelligheid/publiek, aankleding van de zaak, licht & geluid, entertainment & thema en goodwill.

“Zeker  in deze moeilijke tijd, waar al vele discotheken gesloten zijn door het terugdringen van de jongere bezoekers en natuurlijk het rook en alcohol beleid, zijn er nog succesvolle discotheken die alles uit de kast halen om het publiek naar hun zin te maken en deze discotheken verdienen zeker een pluim! Het doet ons  dan ook deugd om weer een discotheek  in het zonnetje te zetten met een welverdiende award”, aldus Noud Thoonen, oprichter en eigenaar van Jongerensite Planetzone.

Op  zaterdag 4 februari zal de award worden uitgereikt aan Zaal Dijk samen met het uitgaans publiek. The Partysquad  zal deze award uitreiken en een optreden geven. Tijdens deze avond zullen er ook weer opnamess en foto’s worden gemaakt door jongerensite PlanetZone.

Eerdere winnaars zijn:  Bobs in Uitgeest,  Time Out in Gemert (2x), Hollywood Music Hall in Rotterdam (2x), Radstake in Heelweg (2x), Lucky in Rijssen en Fox Stadskanaal. De award wordt voor de tiende keer  uitgereikt.

Planetzone is een multifunctionele, culturele en informatieve jongerensite met veel nieuwtjes op gebied van media, jongeren, games, muziek, films, uitgaan, foto’s, planetzone tv,releases en vele prijzen etc etc.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.