Home / archiefcentraal / workshop tuinontwerpen een frisse wind door je tuin

workshop tuinontwerpen een frisse wind door je tuin

Maar dan begint de puzzel; hoe en waar begin je en wat zijn de kosten!

De eerste tip: Begin bij een verandering altijd met het maken van een plattegrond en een schets, vóór je alles overhoop haalt. Want je tuin moet naast een leuke sfeer ook functioneel zijn.

Waar zit je lekker in het voorjaarszonnetje en waar vind je schaduw op die warme zomerdagen. Is je terras groot genoeg. Welke materialen die je al hebt kun je hergebruiken. Is een ander kleurtje soms de oplossing. Kortom, inventariseer je tuininboedel, en neem je favorieten mee in je nieuwe ontwerp.

Lijkt dit je allemaal erg ingewikkeld? Dan kun je een beroep doen op Ine Voetdijk voor een tuinadvies, of voor wie meer ontwerpinzicht wenst, dit samen doen in een Workshop Tuinontwerpen.

Je krijgt tevens alle informatie over; de gebruikte beplanting, het onderhoud daarvan en de aanleg van je nieuwe tuin. Kortom een tuinadvies of workshop levert je een helder concept waarbij je tuin en het plezier ervan er leuker op wordt.

Is je interesse gewekt, wil je meer info, lees op www.inevoetdijk.nl, of bel 0570-565635  Mailen naar info@inevoetdijk.nl mag natuurlijk ook.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.