weer bruidsshow bij de kruidentuin

Naast Foto&Zo in Raalte, Bruidsboutique Josephine by Brenda in Nijverdal en Gasterij de Kruidentuin zijn de volgende bedrijven daarbij te gast: Ter Haar Manmode, Passie Flora, DDMC drukkerij, Tui@home (Annemie Westenenk), Haarmeijer Juwelier, Gerretsen Trouwauto’s, Bakkerij Bosgoed Heeten, Witte-gelegenheidsduiven.nl, Beauty Style Sharon, Sky Fly en Buro voor Muziek.

“We laten een mooie collectie van bruidsmode zien”, vertelt Brenda Hoppen van Bruidsboutique Josephine by Brenda. “Zowel nationale als internationale merken. Denk aan toonaangevende labels als Ladybird, Sincerity, Lilian West en Mori Lee. Die zijn wat de regio betreft exclusief bij ons verkrijgbaar. Wat de bruidsmode betreft, zien we dat de nudekleur, zeg maar de huiskleur, roze met zachte tinten, weer populair is. De jurken mogen weer wat langer en romantisch. Je ziet veel kant. Daarnaast besteden we ook ruimschoots aandacht aan grotere maten.”

Bruidsboeketten

In de zaal komt een catwalk, waar mannequins en dressman de eigentijdse mode voor bruid en bruidegom showen. De eerste show gaat om 19.30 uur van start, de tweede om 21.30 uur. De show wordt vakkundig belicht en voorzien van sfeervolle muziek. “We richten ons niet alleen op de gemeente Raalte, maar ook op de gemeente Hellendoorn”, vertelt Jeroen Tielbeek van Foto&Zo. “We hebben daarom ook heel bewust gekozen voor de Kruidentuin, mooi tussen de beide gemeentes in.”

Aan het eind van de avond verloot Passie Flora drie bruidsboeketten onder de aanwezigen. Gasterij de Kruidentuin biedt gratis koffie, fris en hapjes aan. De entree bedraagt 12,50 euro. Kaartverkoop bij Foto&Zo (Marktstraat 23a) in Raalte en Bruidsboutique Josephine by Brenda (Rijssensestraat 69-71) in Nijverdal. Er zijn in totaal ruim honderd kaarten beschikbaar. Mochten er op de dag zelf nog kaarten over zijn, dan zijn die verkrijgbaar aan de zaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.