warmlopers in actie voor beweegtuin luttenberg

De Warmlopers zetten zich telkens weer in voor enkele goede doelen. Ditmaal zijn er twee geselecteerd: eentje ver weg en eentje dichtbij. Het goede doel ver weg is een werkgelegenheidsproject bij een boerderij in Sri Lanka en het goede doel dichtbij is de realisatie van een beweegtuin voor ouderen in het parochiebos in Luttenberg. Iedereen mag zelf weten voor welk doel hij/zij loopt.

De Warmlopers presenteren gratis trainingen in Luttenberg voor iedereen die mee wil doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via harrybartelds@zonnet.nl of mob: 06-24669207. Op dinsdag 17 januari start de eerste training bij de sporthal in Luttenberg. Deze duurt van 19.30 tot 20.15 uur. Na de training volgt een presentatie over de beweegtuin voor ouderen. Zie verder staging2.warmlopers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.