Home / archiefcentraal / warmlopers in actie voor beweegtuin luttenberg

warmlopers in actie voor beweegtuin luttenberg

De Warmlopers zetten zich telkens weer in voor enkele goede doelen. Ditmaal zijn er twee geselecteerd: eentje ver weg en eentje dichtbij. Het goede doel ver weg is een werkgelegenheidsproject bij een boerderij in Sri Lanka en het goede doel dichtbij is de realisatie van een beweegtuin voor ouderen in het parochiebos in Luttenberg. Iedereen mag zelf weten voor welk doel hij/zij loopt.

De Warmlopers presenteren gratis trainingen in Luttenberg voor iedereen die mee wil doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via harrybartelds@zonnet.nl of mob: 06-24669207. Op dinsdag 17 januari start de eerste training bij de sporthal in Luttenberg. Deze duurt van 19.30 tot 20.15 uur. Na de training volgt een presentatie over de beweegtuin voor ouderen. Zie verder www.warmlopers.nl

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.