voorstelling etty door vocalgroep choral

Het leven van Etty Hillesum werd gekleurd door haar onstuimige en soms grillige karakter, haar Joodse afkomst en de Tweede Wereldoorlog. Etty beschrijft een grote persoonlijke innerlijke ontwikkeling. Ze zoekt naar liefde, naar verbinding met zichzelf en anderen, de dingen achter de dingen, naar God. Haar dagboeken tonen een levenskunstenares die onder moeilijke omstandigheden steeds meer in staat is positiviteit te benadrukken en zichzelf en haar eigen lot te accepteren. Ze ziet zichzelf niet als slachtoffer, overgeleverd aan de machten en krachten die inbeukten op haar bestaan. Haar oproep is om, onder welke omstandigheid dan ook, de antwoorden in jezelf te zoeken en in jezelf de dingen te verbeteren. 

Datum: 29 januari 2017
Tijd: van 19.00 uur tot 20.00 uur. Kerk open vanaf 18.30
Locatie: (Prot.) Nicolaaskerk te Heino, Dorpsstraat 2, 8141 AH Heino
Kaartverkoop: kaarten € 10,– te bestellen via kaartverkoop@pknheino.nl of bij de ingang van de kerk

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.