verhuur burgemeesterkwartier raalte gaat van start

Tijdens een periode van twee weken kunnen woningzoekenden zich inschrijven voor een appartement en/of een woning. De verhuur gaat op basis van inschrijfduur, waarbij senioren van 55 jaar en ouder voorrang krijgen op de appartementen en de woningen.

Als de voorbereidingen zijn afgerond, kan de bouw 1 maart 2017 van start. Het plan is de appartementen en woningen eind 2017 op te leveren. 

Burgemeesterkwartier
Burgemeesterkwartier staat voor duurzaam, betaalbaar en toegankelijk wonen voor iedereen. De woningen en appartementen zijn optimaal geïsoleerd en zijn voorzien van zonnepanelen. Dit zorgt voor duurzame woningen en appartementen met lage energielasten voor de bewoners.

Ook zijn de woningen en de appartementen zeer geschikt voor senioren. Zo zijn de slaapkamer en badkamer gesitueerd op de begane grond van de woningen en is er een lift aanwezig in de twee appartementengebouwen.

Meer weten over de woningen en appartementen? Vanaf 12 januari zijn de brochure en tekeningen van de woningen en appartementen te bekijken op de website van SallandWonen (staging2.sallandwonen.nl/burgemeesterkwartierraalte).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.