ttv heino begint nieuwe jaar feestelijk en sportief

Na de gebruikelijke nieuwjaarswensen werd een speldje uitgereikt aan de leden die al meer dan 25 jaar lid zijn van de vereniging. Maar liefst dertien leden ontvingen een ere-speldje.

Daarnaast werden ook oud kampioenen gehuldigd. Uit handen van voorzitter Ronald Kieftenbeld ontvingen Ruud Meijer, Hans Lubbers, Coen Bisschop, Harry Bottenberg en Arnout Kok een schaal. Zij zijn sinds de oprichting van de vereniging in 1973 minimaal vijf keer clubkampioen geworden.

Ook was er een speciaal welkom voor een groep van negen nieuwe leden. Bij het stoppen van TTV Effect uit Mariënheem besloten negen leden dat tafeltennissen te leuk is om mee te stoppen en zochten contact met de Heinose vereniging. TTV Heino is erg blij met de nieuwe groep leden, het totaal aantal leden komt hiermee op 85. In de regio is TTV Heino met twaalf senioren- en drie jeugdcompetitieteams inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen.

De avond werd afgesloten met een gemengd dubbeltoernooi met 27 deelnemers. Middels loting werden iedere wedstrijd dubbelpartners samengesteld. Na zeven wedstrijden per persoon kwam Paul Rouhof als winnaar uit de strijd. “Dit was een mooie opwarmer voor de clubkampioenschappen op 20 januari waarbij ik de strijd aan zal gaan met Thom van den Eijkel en Arnout Kok”, aldus oud-Mariënheemspeler Paul. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.