tricklebolt lanceert nieuwe single

De single ‘I’ll drive’ is opgenomen bij Guido Albers van Giesound Zwolle. De producer is onder andere bekend van zijn samenwerking met onder meer Van Dik Hout en live registraties van bands als Coldplay, Franz Ferdinand, Live, Muse en Queens of the Stone Age, om er maar even wat namen uit te plukken,

In april duikt Tricklebolt in de studio van Albers om een compleet album op te nemen. Inspiratiebron voor tekstschrijver Bastian Pen is het opgroeien en leven in de Sallandse dreven. Nuchter en ongecompliceerd. 

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/XBWPPCopza8″]

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.