Home / archiefcentraal / thuis interactief bewegen in heino

thuis interactief bewegen in heino

Het mobiele team van MIEN, onderdeel van Zorggroep Raalte, komt wekelijks met een spelcomputer bij u thuis. Dat kost u niets: met ondersteuning van Fonds NutsOhra kan dit 12 weken lang gratis worden aangeboden. In die tijd helpen de beweegspelen u bij het krijgen van een betere coördinatie en conditie.

De spelen zijn mogelijk op elk niveau en worden aangepast op uw mogelijkheden. U ontvangt  professionele begeleiding en ondersteuning van Buurt-Fysio. Aan het begin wordt er een intake met u gedaan, en aan het eind een evaluatie, om te kijken welke resultaten u heeft bereikt en wat voor u een passend vervolg kan zijn.

Wilt u meedoen? Neem dan contact op met het Klantkompas van Zorggroep Raalte via 0572 – 744 050 of per mail via info@zorggroepraalte.nl

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.