tdt salland en hartholt olie heino in evenwicht

Het Sallands team ging moeizaam van start. De Deventenaren Martin van Dijk en Frank Nuesink verloren als eersten hun partij, terwijl Raaltenaar Ab Steenbergen het taaie verzet van Zwollenaar Henk Smit niet kon breken (1-5). De Steenwijker John Folkers wist met een leuk positiespelletje zijn partij wel te winnen, terwijl Rob Hendriks ook niet meer dan een puntje kon bemachtigen (4-6).

 

Zeges van de Deventenaar Paul Olde Hanhof en de Apeldoorner Hans van Hal deden het tij keren (8-6). De Heinoër Frits Gerritsen sloeg echter terug door een eindspelzege op Deventenaar Dick Halma.

Het leek op een minieme zege voor het Sallands team uit te draaien, maar plots veranderde de spelsituatie op het bord van de Colmschatenaar Jan Preuter zodanig dat Hartholt Olie op 10-8 kwam. Gelukkig wist Raaltenaar André Klein Tank nog op het nippertje te winnen.

TDT Salland handhaafde zich hiermee in de middenmoot.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.