sv dalfsen vraagt leden te stemmen over tribune

In december hielpen vrijwilligers van SV Dalfsen en ASC’62 al met het afbreken van de tribune op Sportpark ’t Klaverblad in Nieuwleusen. Bouwbedrijven Bongers en Van Pijkeren kochten deze stelling voor een symbolisch bedrag, met de insteek het te plaatsen op Sportpark Gerner. Met de eventuele aanleg van de tribune in Dalfsen zijn echter nog de nodige kosten gemoeid. Om die reden vraagt SV Dalfsen eerst een akkoord van de ledenvergadering.

Sportpark Gerner is sinds jaar en dag het onderkomen van SV Dalfsen. Het complex is van alle gemakken voorzien: een sfeervolle kantine, twee strakke kunstgrasmatten, een schitterend hoofdveld, een handbalveldje, een meersportenplein, gloednieuwe kleedkamers. Een tribune ontbreekt echter nog altijd. Om Sportpark Gerner echt compleet te maken, willen SV Dalfsen en ASC’62 daar dit jaar verandering in te brengen.

De buitengewone ledenvergadering van SV Dalfsen begint op woensdag 15 februari om 21.15 uur en zal naar verwachting maximaal een half uur in beslag nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.