studenten organiseren sportdag voor 60 plussers bij vital centre

Ramon, Dave, Esmay, Hidde en Wilte komen vrijwel allemaal uit Raalte en omgeving. “De doelgroep 60+ ers is nog erg fit en staat volop in het leven. Maar uit onderzoek blijkt dat 60-plussers meer moeite krijgen met normale activiteiten in het dagelijks leven omdat ze vaak te weinig bewegen. Wij willen bereiken dat 60-plussers het leuk gaan vinden om te sporten. Je wordt er krachtig, soepel en lenig van, maar je wordt er ook blij van. Daarnaast kan het je sociale leven vergroten.”

Het programma bestaat uit verschillende oefeningen in het water; een sportieve bingo met prijzen en een lezing over gezond leven door een personal trainer.

Mocht er na deze dag genoeg animo zijn voor een vervolg dan overwegen de studenten om er een vaste lesgroep van te maken. Opgave kan met een e-mail naar e.meinders@st.hanze.nl. Het programma duurt van 10.30 tot 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.