stichting vrienden van de tippe goudhaentje 2016

De stichting heeft in korte tijd veel vrijwilligers aan zich gebonden en ze heeft veel taken in samenwerking met het Sportbedrijf opgepakt op het gebied van kassa- en kioskwerkzaamheden. Hiermee is de Stichting een inspiratie voor inwonersinitiatieven voor Heino en ook voor omliggende dorpen.

Uit alle kernen zijn veel inzendingen binnengekomen voor nominatie voor het Goudhaentje 2016. De andere twee genomineerde Goudhaentjes waren: Sallandglas dat zich inzet voor snel internet voor het buitengebied en de Avondschool die minder kanshebbenden en kwetsbare inwoners de mogelijkheid biedt zich te ontwikkelen.

Vernieuwd Goudhaentje

Raalte telt heel veel vernieuwende initiatieven die breed gedragen worden door de lokale samenleving en aansluiten bij inwonersparticipatie. Het vernieuwde Goudhaentje is een prijs die ook echt met beide benen in de Raalter samenleving staat. Initiatieven konden op ieder gebied genomineerd worden: cultuur, sport, welzijn, maar ook economie, veiligheid, openbare ruimte.

De jury

De jury bestond uit: Martijn Dadema, Herman Strijtveen (Winnaar Goudhaentje 2015 met MFA De Belte) Harry van Kampen (Raadslid SP), Tineke Jansen (Plaatselijk Belang Lierderholthuis) en Renate Grefelman (Plaatselijk Belang Luttenberg).

Foto’s: Harrie Huisman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.