stichting heino kids sporten honoreert 83 aanvragen

De aanvragen zijn gehonoreerd in samenwerking met Stichting Leergeld Salland, Stichting Vrienden van de Tippe en Parochiële Caritas Instelling Emmanuel. Dat alles is mogelijk door de giften van sponsoren en de gemeentelijke bijdrage. Naar eigen schatting bereikt HKS circa 70 procent van de kinderen in de gemeente Raalte waarvoor ondersteuning wenselijk is. Om meer huishoudens met kinderen te bereiken en beter ondersteuning te kunnen geven neemt HKS deel aan het platform Raalte Armoede Vrij. Ruim twintig organisaties werken daarin samen met de gemeente. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.