spots op de planken met erfenis te koop

Het stuk handelt over Bernard die met zijn zoon Jarno en zijn vrouw Trees een Bed & Breakfast runt. Hierin ‘werkt’ ook hun ‘gothic’ dochter op haar eigen tempo en manier. Als tante Dora een flinke erfenis nalaat is dit voor de zussen van Bernard aanleiding om na lange tijd weer hun broer te bezoeken. De erfenis moet natuurlijk worden verdeeld. Afgunst en eigenbelang krijgen al snel de overhand. Daarnaast komen Kristel en Rob, een backpackend stel met relatieproblemen, in de B&B logeren. En dan is er nog de prettig gestoorde en vrolijk zingende Petra, ook een gaste van de B&B, die het positieve blijft zien

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de familie Hazelhekke, tel. 0572-321319 (elke werkdag tussen 18.30 en 19.30 uur) of via staging2.nieuwheeten-online.nl. De entree bedraagt 8 euro, inclusief een kopje koffie/thee. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 4 euro naar binnen. De voorstellingen op vrijdag beginnen om 20.00 uur en die op zaterdag een kwartiertje later (in verband met de thuiswedstrijden van het eerste dameshandbalteam). 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.