Home / archiefcentraal / speeltuinvereniging gaat nog meer voor blekkerhoek betekenen

speeltuinvereniging gaat nog meer voor blekkerhoek betekenen

Speeltuin Blekkerhoek (Raalte), Vereniging Speeltuin W.E. (Hasselt) en Speeltuin Stoevenberg (Genemuiden) krijgen binnenkort de cheque ter waarde van €1.000,- uitgereikt om hun idee uit te kunnen voeren.

Speeltuinverenigingen in Overijssel konden meedoen aan de prijsvraag. Met de prijsvraag worden speeltuinverenigingen uitgedaagd om (nog) meer voor de buurt te betekenen. Dit kunnen ze doen door activiteiten te organiseren voor nieuwe doelgroepen, samen te werken met andere organisaties en het centrale ontmoetingspunt te zijn voor spelen, bewegen en sporten in de buurt, kern, wijk of dorp.

De jury bestaande uit Jan Bron (lid Raad van toezicht Nuso), Pauline van der Loo (teamleider programma’s Nuso) en Hack Goettsch (directeur Sportservice Overijssel) hebben de tien inzendingen beoordeeld aan de hand van een aantal criteria op het gebied van omschrijving idee, samenwerkingspartners, bijdrage aan de maatschappelijke positie in buurt, kern, wijk of dorp en toelichting op de financiën.

De jury zal de komende tijd de winnaars een bezoek brengen om de cheques te overhandigen 

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.