smeekens weer snelste op 500 maar deelt de winst

Smeekens moest aantreden in de laatste 500 meterrit tegen Ronald Mulder, die het eindklassement leidt. Hij won knap en evenaarde de tijd van Ntab, die een rit daarvoor 34,94 schaatste. Een gedeelde winst dus.

In het eindklassement betekent dit dat Smeekens zijn tweede plek voorlopig vasthoudt met alleen nog een duizend meter – later vandaag – voor de boeg. Ronald Mulder staat nog altijd sterk aan kop en lijkt de sprinttitel eigenlijk niet meer te mogen weggeven.

Of zoals Erben Wennemars stelde: “Als ‘ie niet wint, moet ‘ie lopend naar Zwolle”. Staat genoteerd.

Klassement:
1. Ronald Mulder
2. Jan
Smeekens +0.38
3 Dai Dai Ntab +1.40

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.