slachtoffer woningoverval raalte werd tijdje terug ook al overvallen

Dat meldt RTV Oost.

Die zaak van anderhalf jaar geleden is nooit opgelost, ondanks aandacht in Onder de Loep en twee maanden later ook in Opsporing Verzocht

Vannacht werd de vrouw opnieuw in haar woning aan de Dahliastraat overvallen en mishandeld door drie gemaskerde mannen. Buurtbewoners waarschuwden de politie waarna agenten troffen de vrouw met diverse verwondingen buiten op straat aantroffen. In haar woning trof de politie sporen van geweld aan.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.