sallandse schilderdagen staan weer voor de deur

Schilderclubs uit Luttenberg, Haarle en Mariënheem, Kunstkring Raalte, Ateliers  De Verbeelding Wijhe, De Aventurijn Raalte en De Enk Lemelerveld en twintig individuele kunstenaars uit Salland laten met trots hun werk zien. En er wordt een gedeelte ingericht met kunstwerken van kinderen uit Luttenberg.

In het weekend rijdt de pipowagen tussen beide locaties en voor de sportieve bezoeker is een wandelroute beschikbaar.

De expositie wordt 18 februari geopend door Cultuurmakelaar Eléon de Haas. Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden. Daarna is de tentoonstelling voor iedereen te bezichtigen op zondag 19 februari van 10.00 tot 16.00 uur en van dinsdag 21 februari tot en met zondag 26 februari van 10.00 tot 16.00 uur.

De entreeprijs bedraag 4 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Locatie: Museum De  Laarman, Butzelaarstraat 60  Luttenberg
Locatie: Buurtboerderij Het Oosterbroek, Heuvelweg 48 Luttenberg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.