salland twentetunnel gaat weer dicht voor onderhoud

Om de veiligheid en functionaliteit van de Salland-Twentetunnel (N35) te garanderen voert Rijkswaterstaat regelmatig standaard onderhoudswerkzaamheden uit. De werkzaamheden bestaan uit onderhouden en bijstellen van alle systemen. Dit kan zijn het reinigen van de camera’s en het verhelpen van kleine elektrische storingen. 

De tunnelbuizen Zwolle–Almelo en Almelo–Zwolle worden voor het onderhoud tegelijk afgesloten. Tijdens deze werkzaamheden zijn de tunnelbuizen gesloten voor al het verkeer en gelden er omleidingen. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder.

Omleiding
Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).

Vragen over de werkzaamheden? Kijk op staging2.rijkswaterstaat.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.